Zamčeno

[P] Žádost o Admin práva na serveru Jailbreak

2169 3
Přihlásit se
Rednorozek;Uživatel

1) Jméno na fóru: Rednorozek;
2) Nick ve hře: Rednorozek;
3) Věk: 20
4) Odkaz na herní statistiky: *Nedostupné*

5) Odkaz na Steam profil: Steam
6) Steam ID (SID): STEAM_0:0:442391641
7) Něco o tobě (doporučeno se rozepsat): Jmenuji se Pavel, je mi 20 let. Řekl bych o sobě, že jsem kliďas a dokážu řešit věci s přehledem pod určitým nátlakem. Jsem schopen všechny věci řeši profesionálně, ale zároveň rozlišit, jestli se jedná o vtip. Jeden z mých bývalých koníčků a pořád stálých je jailbreak, mám mnoholeté zkušenosti na různých jb serverech (např. gamesites, kotelna). Další z mých koníčků jsou procházky se psem nebo třeba i hraní basketbalu s kamarády a celkově sportovat. Pracuji jako osvč, tudíž jsem s časem lehce zatížen a občas by se mohlo stát, že nebudu klidně 4 dny doma. Ovšem teď budu spíše poblíž domu, většina zakázek, co byla daleko od domova jsou hotovy. Tudíž každý den večer jsem si schopen najít čas.
8) Tvé bany / prohřešky (i mimo HypeGaming – upřímnost se cení): Nejspíš nějaký ban byl na gamesites, když jsem byl menší, třeba za fk nebo demenci. Jinak si nevybavuji žádný ban.
9) Proč chceš být adminem právě na HypeGaming: Chtěl bych být nápomocný serveru se svými dlouholetými zkušenostmi o hře. Myslím si, že bych do teamu i hráčům mohl přidat přátelskou a klidnou atmosféru, aby jsme si všichni jailbreak užili. Také jsem spolehlivý a když něco načnu, tak to dodělám, bez podmínek na to, jak je to náročné. Jsem dost trpělivý člověk, takže když někdo udělá nějakou chybičku, tak mu to s klidem vysvětlím, aby pochopil, co udělal špatně a poučil se.

Děkuji za Váš čas.

Váš Rednorozek;

PaulieMajitel

Ahoj, Poslední dobu jsi hodně na serverů, pravidla ovládáš nevidím důvod proč ti nedat Ano

PaulieMajitel

Pohovor

PaulieMajitel

Konečně jsme se spojeli, po pohovoru přijat na zkušební dobu

LOCK

Toto téma je uzamčeno.