1) Jméno na fóru: Rednorozek;
2) Nick ve hře: Rednorozek;
3) Věk: 20
4) Odkaz na herní statistiky: *Nedostupné*
5) Odkaz na Steam profil: Steam
6) Steam ID (SID): STEAM_0:0:442391641
7) Něco o tobě (doporučeno se rozepsat): Jmenuji se Pavel, je mi 20 let. Řekl bych o sobě, že jsem kliďas a dokážu řešit věci s přehledem pod určitým nátlakem. Jsem schopen všechny věci řeši profesionálně, ale zároveň rozlišit, jestli se jedná o vtip. Jeden z mých bývalých koníčků a pořád stálých je jailbreak, mám mnoholeté zkušenosti na různých jb serverech (např. gamesites, kotelna). Další z mých koníčků jsou procházky se psem nebo třeba i hraní basketbalu s kamarády a celkově sportovat. Pracuji jako osvč, tudíž jsem s časem lehce zatížen a občas by se mohlo stát, že nebudu klidně 4 dny doma. Ovšem teď budu spíše poblíž domu, většina zakázek, co byla daleko od domova jsou hotovy. Tudíž každý den večer jsem si schopen najít čas.
8) Tvé bany / prohřešky (i mimo HypeGaming – upřímnost se cení): Nejspíš nějaký ban byl na gamesites, když jsem byl menší, třeba za fk nebo demenci. Jinak si nevybavuji žádný ban.
9) Proč chceš být adminem právě na HypeGaming: Chtěl bych být nápomocný serveru se svými dlouholetými zkušenostmi o hře. Myslím si, že bych do teamu i hráčům mohl přidat přátelskou a klidnou atmosféru, aby jsme si všichni jailbreak užili. Také jsem spolehlivý a když něco načnu, tak to dodělám, bez podmínek na to, jak je to náročné. Jsem dost trpělivý člověk, takže když někdo udělá nějakou chybičku, tak mu to s klidem vysvětlím, aby pochopil, co udělal špatně a poučil se.
Děkuji za Váš čas.
Váš Rednorozek;