Zamčeno

[Z] Žiadosť o práva na JB server

121 2
Přihlásit se
P()$eJd()NUživatel

1) Meno na fóre: P()$eJd()N
2) Meno v hre: P()$eJd()N
3) Vek: 21
4) Odkaz na herné štatistiky: *Nedostupné*

5) Odkaz na Steam profil: Steam
6) Steam ID (SID): STEAM_0:0:166692222
7) Niečo o sebe: Volám sa Matúš a mám 21 rokov. Vo všeobecnosti som človek, ktorý má dostatok času a dokáže sa naplno venovať veciam, do ktorých sa pustí (napr. pegging). Zakladám si na profesionalite, ale zároveň aj na určitom type priateľského prístupu k hráčom. Rád si vypočujem názory iných, aj keď ide o názor, s ktorým nemusím súhlasiť.

Vždy som nápomocný hráčom, rovnako aj členom Tímu či Vedeniu. Som vždy ochotný vyhradiť si čas na konkrétnu osobu a naplno sa jej venovať. Momentálne nemám žiadne záujmové ani povinné krúžky, ktorým by som sa pravidelne venoval, avšak mám množstvo koníčkov, ktoré ma neustále napĺňajú. Pekným príkladom je rozširovanie mojích sexuálnych skúseností, skúšanie rôznych nových polôch, predmetov, pohlaví či zvierat.

Baví ma zlepšovať hráčom ich herný zážitok a tým celkovo vylepšovať server. Napriek mojim koníčkom sa však viem naplno venovať aj pridelenej pozícii a jej náplni (najradšej som na spodku). Som veľmi komunikatívny typ človeka, dokážem sa ľahko zoznámiť, nemám problém vystupovať pred väčším počtom ľudí a myslím si, že mám dobrú slovnú zásobu. Len tak niečo ma nerozhodí a všetko riešim s nadhľadom, čo považujem za veľké plus. Vždy sa snažím pozerať na situáciu z môjho pohľadu aj z pohľadu druhej osoby, ktorá danú vec rieši a konzultuje so mnou. - Source by Chat GPT

8) Bany / priestupky (i mimo HypeGaming – upřímnost se cení): Dávnejšie, rôzne bany za nevhodné chovanie, nedodrživanie pravidiel na portáli Gamesites, skúšal som rôzne cheaty ako je WH, AB, SH, rôzne scripty atď. Mám zákaz jazdiť s jednou taxikárskou spoločnosťou, pretože som vypičoval taxikárovi, pokuty za močenie na verejnosti, vandalizmus...

9) Prečo chcem byť adminom: Rád by som vám aj ďalším hráčom dokázal, že aj nesvojprávny človek s obrnou, dokáže prispievať k lepšiemu, napríklad pri dodržiavaní pravidiel, usmerňovaní ostatných hráčov, rozdávať rady do budúcnosti či už v oblasti gameplayu na JB serveri, alebo v sexuálnej oblasti či orientácii. Myslím si, že moje skúsenosti a moja charismatická osobnosť dokážu prispieť ku vašemu portálu. 

PaulieMajitel

Zamítnuto lol

nechám na Likerovi

dr.LikerVedení

Zamietam.

Toto téma je uzamčeno.