Zamčeno

[Prijatý] Žádost o Admina na JailBreak

1034 4
Přihlásit se
DarqesSprávce TS3

1) Jméno na fóru: Darqes
2) Nick ve hře: Darqes
3) Věk: 18
4) Odkaz na herní statistiky: *Nedostupné*

5) Odkaz na Steam profil: Steam
6) Steam ID (SID): STEAM_0:0:398997127
7) Něco o tobě (doporučeno se rozepsat): Abych nějak tedy začal, jmenuji se Filip a je mi 18 let. Obecně jsem člověk, který má spoustu času a dokáže se naplno věnovat věcem, které "načnu". Zakládám si určitým způsobem jak na profesionalitě, tak i na určitém typu přátelství vůči hráčům. Rád si vyslechnu názor jiných, ačkoliv to je například názor, se kterým nesouhlasím. Vždy jsem nápomocen jak vůči hráčům, tak vůči jakékoliv osobě z Teamu či Vedení. Pokaždé jsem ochoten si na danou osobu vymezit svůj čas a věnovat se mu. Momentálně nemám žádné zájmové či povinné kroužky, na které chodím nebo se jim věnuji, ovšem mám hromadu koníčků, které mě neustále naplňují. Krásným příkladem je například grafika obecně, které se již věnuji nějaký ten čas a prosadil se v ní.. Baví mě zlepšovat hráčům jejich herní zážitek a tím vylepšovat server celkově. Ovšem navzdory mým koníčkům se stejně dokážu věnovat mé přidělené pozici a náplni dne naplno! Jsem velice komunikativní typ člověka, který se lehce dokáže seznámit, nemá jakékoliv problémy se projevovat před větším počtem lidí a všeobecně mám dle mého dobrou slovní zásobu. Jen tak něco mě nedokáže rozhodit a vše řeším s nadhledem, tudíž si myslím, že je to velké "+". Vždy se na situaci podívám i z mé stránky i ze stránky dané osoby, která konkrétní věc řeší a konzultuje se mnou.
8) Tvé bany / prohřešky (i mimo HypeGaming – upřímnost se cení): V dávné době pár trestů za nevhodné vyjadřování, jinak nic.
9) Proč chceš být adminem právě na HypeGaming: Protože bych Vám dokázal nabídnout především svoji spolehlivost, časovou flexibilitu a schopnost věnovat se věcem naplno. Jsem člověk, který se rád ponoří do detailů, ale zároveň dokáže řešit situace s nadhledem a klidem. Nabízím Vám férový přístup k hráčům, trpělivost při řešení jejich problémů a ochotu být dostupný kdykoliv je potřeba. Díky svým zkušenostem s komunitami a technickým zázemím dokážu rychle reagovat na různé situace od běžných dotazů až po složitější konflikty. Zároveň Vám mohu nabídnout i kreativní stránku. Hodně rád se podílím na zlepšování celkového dojmu ze serveru, ať už jde o komunikaci, grafiku nebo návrhy, které mohou hráčům zpříjemnit jejich herní zážitek přímo ze hry. Myslím si, že mým největším přínosem je kombinace profesionality a lidského přístupu, jednoduše dokážu být nápomocný, empatický, ale zároveň pevný v rozhodnutích, když je to potřeba.

PaulieMajitel

Ano.

dr.LikerVedení

Ahoj, musím sa o tom porozprávať s Pauliem.

PaulieMajitel

Po dlouhém přemyšlení, jsme se rozhodli tě pustit k pohovoru, napiš Likerovi a domluvte se na pohovoru

Pohovor

dr.LikerVedení

Po pohovore prijatý na skúšobnú dobu. 

Toto téma je uzamčeno.